• © 2024 Trendency Online Zrt.
  • Facebook
  • LinkedIn
görgess le

Nézd meg, miket csinálunk

Az elmúlt években rengeteg hazai és nemzetközi projekten dolgoztunk. Sokoldalú megoldások egy sokoldalú csapattól. Ismerd meg, hogy mely munkáinkra vagyunk a legbüszkébbek.

Virágos Magyarország

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Ezek szerint azok, akik az egyik legnagyobb hazai település-szépségverseny pályázati honlapját és a mögötte futó intranetes felületet fejlesztették, nagyon jó emberek, mert imádták ezt a projektet.

Síaréna

Ügyesen szlalomoztunk a kihívások között, nem siklottunk át az apró részletek felett, és a csúszást a pályára tartogattuk a határidő helyett. A végeredmény az eplényi Síaréna új honlapja, ahol az új arculat, a frontend és a backend, illetve a CMS is hozzánk tartozott.

Magyar Turisztikai Ügynökség

A Magyar Turisztikai Ügynökség rengeteg dologgal foglalkozik, így fel kellett nőnünk a feladathoz. Úgy érezzük, sikerült, hiszen a számukra fejlesztett sokoldalú portálrendszer több mint 12 weboldalt szolgál ki egyidejűleg.

Magyar Fejlesztési Bank

A Magyar Fejlesztési Banknak, a hazai gazdaság egyik motorjának is szüksége van saját motorra. Olyanra, amin a weboldaluk és a mögötte álló portálrendszer fut. Büszkék vagyunk, hogy mi készíthettük el. Partner: Lounge Design

The tenants' voice

A londoni székhelyű startup megbízásából az új arculatot a frontend újrafejlesztésével ráillesztettük a meglévő honlapra, illetve részt vettünk az email marketing kampány tervezésében is.