Trendency Logo
Trendency Logo
  • © 2022 Trendency Online Zrt.
  • Facebook
  • LinkedIn
görgess le

Nézd meg, miket csinálunk

Az elmúlt években rengeteg hazai és nemzetközi projekten dolgoztunk. Sokoldalú megoldások egy sokoldalú csapattól. Ismerd meg, hogy mely munkáinkra vagyunk a legbüszkébbek.

culture.hu

Kulturális élményradar - 27 város, 365 napon, számtalan helyi és online program, pályázat és hír. A könnyebb és pontosabb tájékozódást az IP alapú geolokációval támogattuk, hogy a látogatók, minél előbb megtalálják a számukra releváns információt.

Union Érted

Nyugati egészségügy itthon, se hosszú várakozás, se hálapénz, csak profi ellátás, és profi rendszer

MVM Junior Prima

Elismerés számunkra, hogy a jövőt formáló fiatal tehetségeket a mi kezünk munkája reprezentálhatja

MVM Okosbútor

A sikeres pályázatokhoz kulcsfontoságú, hogy ne csak a bútorok legyenek okosok, hanem a webes megoldások is

kormany.hu

A mai fogyasztói igényeknek megfelelő megjelenés figyelembe véve a kompatibilitást minden online platformon, hogy a kiemelt kormányzati döntések és események mindenkihez eljuthassanak.

World Urban Games

A World Urban Games először Budapesten került megrendezésre 2019-ben. A nagyszabású rendezvény sikeréhez azzal tudtunk hozzájárulni, hogy a mi kezünk közül került ki a honlap frontendje és a szerkesztőségi rendszer

MVM Zenergia

ZENE x ENERGIA = ZENERGIA. A MVM komolyzenei projektjét annyira komolyan vettük, hogy a honlap teljes fejlesztését magunkra vállaltuk, beleértve azt a szavazófelületet is, ahol a jegyeladásból származó bevétel sorsáról lehetett dönteni. Partner: Lounge Design

Növekedés

Egy megújuló gazdasági hírportál rengeteg feladatot jelenthet. Új arculat? UX? UI? Fejlesztés, beleértve a szerkesztőségi- és a hírlevélküldő rendszert? Igen, igen, igen és igen: mindent mi csináltunk.

Foglalj orvost

A foglaljorvost.hu és az Union Biztosító rendszereinek integrációja.