• © 2024 Trendency Online Zrt.
  • Facebook
  • LinkedIn
görgess le
Vissza

Feladatod van számunkra?

Reméljük. De lehet, hogy még nem is tudsz róla. Mert egyelőre még csak ott tartasz, hogy egy üzleti kihívás áll előtted, amit profikra szeretnél bízni. Akiket a feladat háttere is érdekel. Akik meg akarják érteni, hogyan működik az üzleted, mi mozgatja a felhasználóidat, és mi tesz elégedetté téged. Akik nemcsak a tapasztalataikra és megérzéseikre, hanem az adatokra is hallgatnak, miközben kidolgozzák a tökéletes megoldást számodra. Ezek vagyunk mi.

  • Adatalapon
  • Rugalmasan
  • Felelősen
  • Tapasztaltan

Adatalapon

Aki ma az adatok figyelmen kívül hagyásával, pusztán az ösztöneinek engedelmeskedve hoz üzleti döntéseket, bekötött szemmel rohan egy erdőben. Ezért hoztuk létre data science részlegünket, akikkel végigvezetünk a döntési folyamaton. Nemcsak abban segítünk, hogy tisztán lásd az előtted álló kihívás hátterét és okait, hanem abban is, hogy milyen irányban, és ami legalább ennyire fontos, milyen megoldással lépj tovább.

Adatalapon

Rugalmasan

Nagyon gyorsan rájöttünk arra, hogy ha csak egy területen mozgunk otthonosan, akkor az általunk kínált megoldások ügyfeleink és megrendelőink helyett inkább csak nekünk lesznek jók. Ezért ma már csaknem az összes, széles körben használt technológia szakértői vagyunk, és a rugalmasság, valamint a számonkérhetőség érdekében a folyamat összes lépését házon belül tartjuk a UX/UI feladatoktól kezdve a fejlesztésen át a tesztelésig.

Rugalmasan

Felelősen

Gondos gazdái vagyunk projektjeinknek. Minden feladatot odaadással és alapossággal vizsgálunk meg. Megszelídítjük, mint a kis herceg a rókát. Ez pedig, mint köztudott, felelősséggel jár. Ezért a helyedbe képzeljük magunkat, és tulajdonosi szemlélettel hozunk megoldási javaslatot, amelynek megvalósítása során azonban már egy percre sem felejtjük el, hogy a közös munka végeredményének nem neked vagy nekünk, hanem a siker érdekében a felhasználónak kell, hogy tetsszen.

Felelősen

Tapasztaltan

Hazai és nemzetközi projektek. Rengeteg siker. Néhány kudarc. Mindegyikből tanul(t)unk. A folyamatos innovációnak és fejlődésnek köszönhetően ma már egy áramvonalas, rugalmasságából mégsem veszítő szervezet, és sokszorosan kipróbált és bizonyított folyamatok biztosítják, hogy az általunk kínált megoldások kompromisszumok nélkül keljenek életre. Ez a garancia számodra, hogy a közös munka mind a ráfordított idő, mind a befektetett költség, mint a végeredmény szempontjából optimális lesz.

Tapasztaltan

Partnereink