• © 2024 Trendency Online Zrt.
  • Facebook
  • LinkedIn
görgess le

Nézd meg, miket csinálunk

Az elmúlt években rengeteg hazai és nemzetközi projekten dolgoztunk. Sokoldalú megoldások egy sokoldalú csapattól. Ismerd meg, hogy mely munkáinkra vagyunk a legbüszkébbek.

Csodás Magyarország

Geolokációs élményradar. Micsoda fantasztikus név! A Magyar Turisztikai Ügynökség mindent megtesz annak érdekében, hogy akár élőben, akár virtuálisan megismerhessük Magyarország csodáit. Amíg a holnap teljes körű fejlesztését végeztük, keveset kirándultunk, de ígérjük, hogy bepótoljuk! Partner: Lounge Design

Világgazdaság

A devizák dinamikus változása, és a folyamatosan alakuló gazdasági helyzet épp úgy érdekelte fejlesztőinket is, mint bármely másik olvasót – így nem volt kérdés, hogy a vg.hu külső-belső megújítását szívügyként kezelte a csapatunk

Magyar Nemzet

Magyarország egyik legpatinásabb médiumának a digitális lenyomatában is közreműködtünk.

bama.hu

Megyei lapok – 19 megye, megannyi lokális tartalom, egységes keretbe foglalva, amin csapataink dolgoztak

Tartstvelünk (Szerencsejáték Zrt.)

Örömmel állunk a jó ügyek mellé. Pláne, ha ezt ott tudjuk segíteni, amiben a legjobbak vagyunk

Magyar Falu Program

A fejlesztés a lételemünk, nem volt kérdés, hogy hatalmas elánnal vetettük bele magunk a Magyar Falu Program névre keresztelt vidékfejlesztési lehetőségeket taglaló oldalba.

ŐSZI HACACÁRÉ

Kellene az éjjel egy kis haccáré, haccacáré… Egy biztos, weboldal ehhez már nem kell, mert csapatunk azt már szállította!

Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

A fenntartható jövő számunkra is kardinális kérdés, így külön öröm volt számunkra, hogy digitális platformot biztosíthattunk ennek az eseménynek nem csak a webes hanem mobil alkalmazás környezetben is.

MVM Junior Prima

Elismerés számunkra, hogy a jövőt formáló fiatal tehetségeket a mi kezünk munkája reprezentálhatja