• © 2024 Trendency Online Zrt.
  • Facebook
  • LinkedIn
görgess le

Nézd meg, miket csinálunk

Az elmúlt években rengeteg hazai és nemzetközi projekten dolgoztunk. Sokoldalú megoldások egy sokoldalú csapattól. Ismerd meg, hogy mely munkáinkra vagyunk a legbüszkébbek.

MIND – Media Insight Discoverer

Egy-egy online médium rengeteg információval és adattal bír, keretrendszerünk ebben mutatja az utat, legyen szó arról, hogy mi történt a múltban és mit érdemes tenni a közeljövőben

Világgazdaság

A devizák dinamikus változása, és a folyamatosan alakuló gazdasági helyzet épp úgy érdekelte fejlesztőinket is, mint bármely másik olvasót – így nem volt kérdés, hogy a vg.hu külső-belső megújítását szívügyként kezelte a csapatunk

Magyar Nemzet

Magyarország egyik legpatinásabb médiumának a digitális lenyomatában is közreműködtünk.

bama.hu

Megyei lapok – 19 megye, megannyi lokális tartalom, egységes keretbe foglalva, amin csapataink dolgoztak

Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

A fenntartható jövő számunkra is kardinális kérdés, így külön öröm volt számunkra, hogy digitális platformot biztosíthattunk ennek az eseménynek nem csak a webes hanem mobil alkalmazás környezetben is.

culture.hu

Kulturális élményradar - 27 város, 365 napon, számtalan helyi és online program, pályázat és hír. A könnyebb és pontosabb tájékozódást az IP alapú geolokációval támogattuk, hogy a látogatók, minél előbb megtalálják a számukra releváns információt.

Borsonline

Az online bulvár tartalmakhoz megvan már a fűszer, mi csak igyekeztünk a fogyasztáshoz megfelelő környezetet előállítani.

Ripost

A megfelelő tartalmat a szerkesztőség szállítja, mi pedig e mögé raktuk a mai felhasználói igényeket kielégítő CMSünket, elé pedig a teljesen új köntösbe rakott frontendet.

Foglalj orvost

A foglaljorvost.hu és az Union Biztosító rendszereinek integrációja.