• © 2024 Trendency Online Zrt.
  • Facebook
  • LinkedIn
görgess le

Nézd meg, miket csinálunk

Az elmúlt években rengeteg hazai és nemzetközi projekten dolgoztunk. Sokoldalú megoldások egy sokoldalú csapattól. Ismerd meg, hogy mely munkáinkra vagyunk a legbüszkébbek.

ORIGO app

Ha az ország egyik legolvasottabb hírportálját nem csak böngészőn keresztül szeretnéd fogyasztani, az sem okozhat akadályt, irány a play vagy az app store!

Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

A fenntartható jövő számunkra is kardinális kérdés, így külön öröm volt számunkra, hogy digitális platformot biztosíthattunk ennek az eseménynek nem csak a webes hanem mobil alkalmazás környezetben is.

Zöld út

A fenntartható jövő nemcsak az Innovációs és Technológiai Minisztérium számára fontos, hanem számunkra is, így lelkesen fogtunk hozzá a tudatos fogyasztást segítő alkalmazás, a Zöld út fejlesztéséhez, amely Android és iOS platformon is elérhető.

Act2manage

Van, aki szervezetet fejleszt, és van, aki alkalmazásokat. Mi összekötöttük a kettőt, amikor az Act2manage coaching és szervezetfejlesztési applikáción dolgoztunk.

Parlament „E-futár”

A Konzorcia partnereként megterveztük és kiviteleztük a Parlament „E-futár” okostelefon alkalmazását. A parlamenti képviselők munkáját támogató applikációt crossplatform alapokra építettük fel, amelyhez a Phonegap keretrendszert használtuk.

Hackeragency

A Draft FCB reklámügynökség BI és CRM marketinggel foglalkozó müncheni leányvállalatának okostelefon és táblagép platformokra íródott applikáció fejlesztési projektjei mellett adatbázis programozási feladatokban veszünk részt.

OVB biztosító

A német biztosítási cég magyar leányvállalatának egy, az ügynöki hálózattal való kapcsolattartást támogató zártkörű extranet portált, valamint Android és iOS applikációkat is készítettünk.