Outsourcing

vissza az oldalra

A Trendency outsourcing szolgáltatása egyszerű megoldás, ha gyorsan szeretne olyan új munkatársat találni, aki egy adott projekten végig tud dolgozni, de a projekt bonyolult, speciális technológiákat igényel, rövidtávú vagy előre nem tervezhető az időintervalluma, esetleg nincs meg a szükséges erőforrása a leendő munkavállalók kiválasztásához.

A legfontosabb előnyök:

  • A munkavállaló felvételével járó költségek nem a megbízót terhelik, ezeket teljes egészében mi álljuk
  • A toborzás-kiválasztás költsége sem terheli a munkaadót, nem kell fizetni sem önéletrajz adatbázisért, sem álláshirdetésekért
  • Csak a ledolgozott munkaórák után kell fizetni, így szabadság, betegség idején a megbízónak nincs költsége
  • Az outsourcing szolgáltatás díja – szemben a bérköltséggel - költségként elszámolható, ÁFA tartalma visszaigényelhető és közvetített szolgáltatásként elszámolva az iparűzési adót is csökkenti.
  • Ön csak olyan jelöltekkel fog találkozni, akinek megbízhatóságáról illetve igény esetén szakmai tudásáról mi előzetesen megbizonyosodtunk.
  • A kívánt kompetenciáktól függően akár néhány hét alatt meg tudjuk találni az Ön számára megfelelő jelöltet.

Együttműködésünk folyamán teljes körűen felmérjük cége igényeit mind a jelölt szakmai tudására, mind személyiségére vonatkozóan. Testreszabott megoldásokat kínálunk, a toborzási stratégiánkat Önnel egyeztetve alakítjuk ki. Folyamatosan tartani fogjuk a kapcsolatot, így Ön első kézből tájékozódhat, amennyiben bármilyen változás történik.